Cena specjalna obejmuje:
Cennik:
Potrzebujesz pomocy w wyborze pokoju? Zadzwoń lub napisz do nas!
Recepcja
tel: 502456407 e-mail: koszalinhotel@gromada.pl
ZAPRASZAMY!
KILKA MINUT TRWA PRZEJŚCIE Z NASZEGO HOTELU NA RYNEK STAROMIEJSKI, GDZIE CO ROKU ODBYWA SIĘ ZABAWA SYLWESTROWA.
Usługi gastronomiczne w Hotelu Gromada są świadczone przez:
USŁUGI GASTRONOMICZNE SEBASTIAN STARYBRAT UL.ZWYCIĘSTWA 20 75-035 KOSZALIN NIP 669-142-13-50
Manager Restauracji - tel.577 020 230 e-mail kontakt@new-arkarestauracja.pl
W ramach pobytu dla miłośników aktywnego wypoczynku polecamy również (opłaty we własnym zakresie):
Obiadokolacja 40,00 zł /doba
Pobyt ze zwierzakiem 25,00 zł / doba
Pobyt dzieci do lat 6 - bezpłatnie.
Więcej informacji na temat pobytu dzieci mogą Państwo uzyskać dzwoniąc pod numer 502-456-407 lub wysyłając wiadomość na adres: koszalinhotel@gromada.pl
KILKA MINUT TRWA PRZEJŚCIE Z NASZEGO HOTELU NA RYNEK STAROMIEJSKI, GDZIE CO ROKU ODBYWA SIĘ ZABAWA SYLWESTROWA.
OFERTA BALU SYLWESTROWEGO ORGANIZOWANEGO PRZEZ RESTAURACJĘ NEW – ARKA W HOTELU GROMADA DOSTĘPNA BĘDZIE NA FACEBOOKU
MIEJSCA POSTOJOWE:
Hotel dysponuje miejscami postojowymi, bezpłatnymi, niestrzeżonymi ( bez możliwości rezerwacji dla samochodów osobowych ) przed i za budynkiem.
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information about the purpose of their use, including processing of user activity data and advertising personalization, as well as the possibility to change cookie settings, can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you consent to the use of technologies such as cookies and to the processing by Hotel Gromada Sp z o.o., Zwycięstwa 20-24, 75-035, Koszalin, of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie identifiers, for analytical and marketing purposes (including automated ad targeting, measuring their effectiveness, and processing user data for analytical purposes). You can change cookie settings and detailed consent preferences in .